TOASTED & ROASTED EINDHOVEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 359 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toasted & Roasted Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

16 nov 2022 om 23:44 Snelle bezorging, lekker gegeten! Frietjes waren knapperig, ik miste wel een beetje BBQ saus voor de pulled pork burger.
5 nov 2022 om 19:43 The vegan hamburger was really nice but we needed to wait for the food 1h and a half, and the fries was cold
2 nov 2022 om 8:51 It was more than 90 minutes late and there is not even such option. It was terrible waited for almost 3 hours ended up eating something else because the food didnt arrive. Dont order from here!!!
9 okt 2022 om 9:58 In het verleden hadden ze echt de lekkerste verse half harde broodjes maar nu niet meer. Jammer. Ook miste mijn hamburger zijn gegrilde paprika en kreeg ik in plaats van mijn BBQsaus opeens honingmosterdsaus. Gemiste kans
24 sep 2022 om 15:55 De verwachte bezorgtijd bleef maar oplopen en we werden niet op de hoogte gehouden. Bezorgtijd was 1 uur en 45 minuten. Deel van de tosti was ook nog soggi
5 sep 2022 om 14:27 Nearly took two hours to arrive tepid and soggy
24 jul 2022 om 15:52 Lekker eten maar lang moeten wachten. Restaurant gebeld en lag bij thuis bezorgd omdat er geen bezorgers waren. Was wel erg lange wacht en jammer dat je dan niet wordt gebeld wat wel gezegd wordt
2 jul 2022 om 21:29 Dat het wat te laat was ging nog wel. Maar de het cellofaan om de smoothie plakte enorm en de smoothie was nog geen 3/4 vol. De friet was koud en de vleeshouwer leek wel een dikke tosti. Voor €20 was dit em niet echt zeg maar….
24 jun 2022 om 17:15 Voor de eerste keer besteld! Frietjes waren slap,maar wel lekker. Tomaten soep was erg lekker. En de burger was super lekker! Denk dat ik nieuwe favoriet heb! Ga zeker vaker bestellen. alleen bezorging duurde beetje te lang, jammer.
19 jun 2022 om 17:05 weer werkelijk lekker zoals altijd.
6 jun 2022 om 18:55 First delay +8 second delay +8 third delay +5
22 mei 2022 om 16:28 Worst place I've ever ordered from. They forgot an item for which the delivery guy had to go back and bring it and sent me the wrong burger