TOASTED & ROASTED EINDHOVEN

TOASTED & ROASTED EINDHOVEN lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 343 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toasted & Roasted Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 17:15 Voor de eerste keer besteld! Frietjes waren slap,maar wel lekker. Tomaten soep was erg lekker. En de burger was super lekker! Denk dat ik nieuwe favoriet heb! Ga zeker vaker bestellen. alleen bezorging duurde beetje te lang, jammer.
19 jun 2022 om 17:05 weer werkelijk lekker zoals altijd.
6 jun 2022 om 18:55 First delay +8 second delay +8 third delay +5
22 mei 2022 om 16:28 Worst place I've ever ordered from. They forgot an item for which the delivery guy had to go back and bring it and sent me the wrong burger
2 mei 2022 om 19:22 Te klein en te taai broodje voor de grote hamburger die verder goed smaakte. 1x friet vergeten.
28 apr 2022 om 15:48 food was cold , forgot the smoothie. Did not answer back and delivery took 2 hours. terrible experience
21 apr 2022 om 14:18 lekker en vullend, zoals altijd
10 apr 2022 om 17:26 Great food, the only problem is that is small burgers
11 mrt 2022 om 20:36 Lekker eten maar bezorging duurde te lang
27 jan 2022 om 13:04 I had the vegan burger and it tasted good, but the fries weren't that amazing. All in all decent restaurant, but I don't get why it took them over aan hour to make one burger.
9 jan 2022 om 16:40 Delivery time was more than 90 minutes. On top of it the customer service food not give promised voucher. I was a loyal customer of this app. But might have to think again. Food is always nice. The shop owner gave some extra fries from their side.
7 jan 2022 om 20:23 Lekkere tosti (wel iets minder dan in het restaurant zelf maar dat is op het moment gesloten). Wel meermaals heel erg trage bezorging (ruim meer dan een uur en ook veel later dan de gevraagde tijd). Frietjes zijn meestal niet lekker, slap en koud.